004.jpg

Очільник громади Олександр ЛИСЕНКО привітав працівників соціальної сфери з їхнім професійним святом, яке в Україні відзначається цієї неділі, 7 листопада.

У зв'язку з карантинними обмеженням вітання працівники соцсфери приймали онлайн.

Усім, хто працює у департаменті соціального захисту населення та підпорядкованих йому комунальних установах, міський голова побажав міцного здоров'я, витримки, довгих років життя, поваги від людей і родинного благополуччя.

«Шановні працівники соціальної сфери! Ви щодня піклуєтесь про людей похилого віку, людей з інвалідністю, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, підтримуєте малозабезпечені родини та допомагаєте багатодітним сім’ям, не оминаєте своєю увагою ветеранів війни. З вашою допомогою всі ці люди долають життєві труднощі, починають вірити в себе і свої можливості, ви допомагаєте їм знайти вихід з найскрутнішої ситуації. Це дуже складно, – знайти підхід до кожної людини, яка звернулась зі своєю бідою чи проблемою, тож ваша праця – неоціненна! – звернувся очільник Сум до працівників соціальної галузі міста. – Від імені усіх сумчан я щиро дякую вам за доброту, безмежне терпіння, щирість до людей і співчуття. Нехай все те, добре, що ви віддаєте людям, які цього потребують, повернеться до вас сторицею!»

Долучилась до привітань і заступник очільника Сум Віра МОТРЕЧКО. Посадовиця також побажала працівникам соціальної галузі здоров'я,  достатку невичерпної енергії та мирного неба над головою.