Надрукувати
Перегляди: 1046

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО відвідав КУ «Центр учасників бойових дій», де вручив відзнаки п’ятьом сумським захисникам.

Спільно із заступником міського голови Вірою МОТРЕЧКО та директором КУ «Центр учасників бойових дій» Олександром МОРДВАНЮКОМ за вагомий внесок у справу гарантування національної безпеки та оборони України, активну громадську та волонтерську діяльність, професіоналізм та з нагоди Дня захисників і захисниць України міський голова вручив медалі «Відзнака Ради національної безпеки і оборони України» І ступеня сумським учасникам АТО/ООС та ветеранам військовослужбовцям. До вітань долучилася і депутат міської ради Олена ДЯГОВЕЦЬ, яка передала подарунки для захисників. 

Такі медалі отримали молодший сержант, військовослужбовець 15-го окремого мотопіхотного батальйону 58-ї мотопіхотної бригади Збройних Сил України Владислав АВЛАСЦОВ, майор запасу Юрій ЖИГАРЄВ, старший лейтенант запасу Сергій СЕНЧЕНКО, молодший сержант запасу Ілля СЕЛЮКОВ, старший сержант запасу Олександр ТКАЧУК.

Після вручення керівництво міста поговорили з працівниками комунальної установи та учасниками бойових дій, обговоривши актуальні питання розвитку громади.