Надрукувати
Перегляди: 761

Виконавчий комітет запрошує громадські організації подавати кандидатури для формування конкурсного комітету з визначення перевізників пасажирів на автобусних маршрутах.

Прийматимуть документи до 15 листопада.

Конкурсний комітет створюється для визначення на конкурсних засадах юридичних та фізичних осіб-підприємців, які можуть виконувати необхідні обсяги перевезень і забезпечувати якість надання послуг з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування у межах території Сумської міської територіальної громади.

В листі до виконавчого комітету необхідно зазначити ПІБ представника, його посаду та контактний номер телефону.

Також необхідно надати уставні документи, які підтверджують, що організація не є представником суб'єктів господарювання - автомобільних перевізників, які є перевізниками-претендентами або які провадять діяльність на ринку перевезень пасажирів, а також представляють інтереси окремих автомобільних перевізників.

Інформацію можна направити за адресою: м-н Незалежності, 2; на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., або факсом за номером (0542) 700-668.