0010.jpg

Здобувачі освіти  1–4 класів закладів загальної середньої освіти від середи, 17 листопада, навчатимуться в очному режимі.

Відповідне рішення ухвалили під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Згідно з рішенням, із 17 листопада поточного року забороняється відвідування закладів освіти здобувачам освіти, крім здобувачів дошкільної освіти, учнів спеціальних закладів освіти та 1–4 класів закладів загальної середньої освіти.

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО додав, що в разі, якщо ситуація погіршуватиметься, комісія може переглянути своє рішення та повернути дітей на дистанційне навчання. Тому необхідно дотримуватися усіх карантинних вимог та обмежень, щоб не тільки перервати ланцюг захворювання, а й мати можливість якнайкраще організовувати навчально-виховний процес.

Начальник управління освіти і науки Антоніна ДАНИЛЬЧЕНКО повідомила, що 15 і 16 листопада в закладах освіти готуватимуться до відновлення очного навчання початкової ланки: займатимуться придбанням необхідних антисептиків та засобів для санітарної обробки приміщень, організовуватиметься харчування учнів. Посадовець повідомила, що в середу заклади будуть повністю готові зустрічати дітей.

Протокол