007.jpg

У Сумах відбулося засідання робочої групи щодо вирішення питання прийняття до комунальної власності єдиного майнового комплексу з виробництва теплової енергії (Котельні північного промвузла).

У засіданні взяли участь перший заступник міського голови Михайло БОНДАРЕНКО, заступник міського голови Микола ВОЙТЕНКО, очільники департаменту забезпечення ресурсних платежів, департаменту інфраструктури міста, правового управління, депутати міської ради, представники СумДУ, АТ «СМНВО – Інжиніринг», ТОВ «Сумитеплоенерго».

Михайло Бондаренко повідомив, що це питання є надзвичайно актуальним, адже необхідно опрацювати всі моменти, які пов’язані з прийняттям до комунальної власності Сумської міської ТГ єдиного майнового комплексу з виробництва теплової енергії, що знаходиться по вул. Ковпака, 6.

Фінансовий директор АТ «СМНВО – Інжиніринг» Олег ЧЕРНЯВСЬКИЙ розповів усім членам зібрання про боргові та кредитні зобов’язання підприємства перед іншими суб’єктами господарювання та працівниками, про суму заборгованості та про механізми погашення боргу.

У ході засідання директор департаменту інфраструктури міста Олександр ЖУРБА попросив надати загальний список всього майна та обладнання, яке мають намір передати до комунальної власності, а також визначитися з необхідністю проведення незалежної оцінки єдиного майнового комплексу та обладнання.

Директор департаменту забезпечення ресурсних платежів Юрій КЛИМЕНКО наголосив на необхідності оперативного надання для ознайомлення детальної інформації щодо проблем у роботі КППВ та повного переліку боргових зобов’язань із оплати спожитих енергоносіїв та послуг з їх транспортування і постачання, правонаступником за якими стане суб’єкт господарювання, якому перейде в користування єдиний майновий комплекс.

Окрім цього, було ухвалено рішення щодо підготовки членами робочої групи конкретних ідей та пропозицій щодо подальшої роботи котельні після її прийняття до комунальної власності Сумської міської тергромади, адже це важлива складова інфраструктури міста. Ці питання будуть обговорені на наступному засіданні, яке планується в кінці листопада.