002.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО відзначив молодих сумчан із нагоди Міжнародного дня студентів у МЦ «Романтика».

За ініціативи Молодіжної ради при Сумській міській раді відділом у справах молоді та спорту організовано квест «Sumy Stud Qvest Party», участь у якому взяли команди студентів закладів освіти Сум.

За умовами конкурсу команди мали виконати цікаві завдання на 10 локаціях, які були розташовані в центральній частині міста. Остання точка в квесті була у МЦ «Романтика».

Очільник громади подякував студентам за їхню активність та ініціативність, а також додав, що дуже важливо, що молодь готова розбудовувати місто та країну, реалізовувати ідеї та плани: «Наше спільне завдання – зробити такі умови, щоб тут було комфортно жити, працювати, навчатися всім. І ви також своїми планами та ідеями допомагаєте нам у цьому, дуже часто надаєте такі пропозиції, які докорінно змінюють реалізацію того чи іншого проєкту. Дякую вам за це, дякую за небайдужість. Ще коли я вперше став депутатом, то у нас була ініціатива виділити 500 тис. грн на розвиток молоді і таку ж суму на спорт. І я дуже радий, що наразі ці програми видозмінилися – і це зовсім інші суми, завдяки чому ми можемо реалізовувати такі хороші проєкти, як цей. Не забуваємо і про інфраструктурні об’єкти для молоді. МЦ «Романтика» став осередком життя молоді і студентства зокрема. Не втрачайте свого запалу і дійте – ви здатні на більше, ніж думаєте. Вітаю вас зі святом!»

Грамотами міського голови за високі показники у навчанні, активну громадську позицію, участь у культурно-мистецьких проєктах нагороджено 19 представників студентства Сум.

Також молодь відзначила народний депутат України Тетяна СКРИПКА, яка вручила їм грамоти депутата Верховної Ради України за здобутки в розвитку молодіжної політики.