Надрукувати
Перегляди: 761

Заступник міського голови Станіслав ПОЛЯКОВ провів нараду з організації демонстрації у закладах загальної середньої освіти територіальної громади фільму «Зв’язок поколінь (Сумщина). Слобожанщина: земля сіверян».

До обговорення долучилися начальник управління освіти і науки Антоніна ДАНИЛЬЧЕНКО та Олександр КУКСА, голова сумського осередку ГО «Українське об'єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО», яке реалізує проєкт «Зв’язок поколінь».

Станіслав Поляков повідомив, що є відповідне доручення міського голови Олександра ЛИСЕНКА. Він також зазначив, що популяризація стрічки сприятиме формуванню серед підростаючого покоління патріотичних настроїв і поширенню інформації про історію України та героїв сучасності.2

У підсумку учасники наради вирішили протягом наступних двох тижнів, на які припадають свята, що символізують мужність, героїзм і відвагу, – День Збройних Сил України та День Сухопутних військ України – провести у сумських закладах загальної середньої освіти для учнів середньої та старшої ланки кінопокази стрічки «Зв’язок поколінь (Сумщина). Слобожанщина: земля сіверян». Також домовилися про розповсюдження пов’язаних із фільмом інформаційних матеріалів.