007.jpg

Учителі Сум взяли участь у флештренінгу «Лайфхаки для успішного складання ЗНО з української мови та літератури» від Центру професійного розвитку педагогічних працівників.

Консультант комунальної установи Галина КУЗНЕЦОВА й 38 учителів української мови та літератури у формі активної взаємодії ділилися досвідом та родзинками власної діяльності, залучали колег до обговорення та виконання завдань.

Галина КУЗНЕЦОВА презентувала ефективні та швидкі методи підготовки учнів до ДПА та ЗНО з української мови та літератури, окреслила основні орієнтири на 2022 рік.

Директор школи № 15, учитель української мови та літератури Світлана ГОНЧАРЕНКО представила педагогам візуальні конспекти, які допоможуть учням запам’ятати тематику, цитати, образи літературних творів, які є в програмі ЗНО.

Маргарита ШКАРЛАТ, учитель української мови та літератури школи № 26, за допомогою ефективного прийому «Плутанка» разом із присутніми працювали над тестовими завданнями.

Учитель української мови та літератури школи № 13 Валентина ГОНЧАРЕНКО поділилася з педагогами п'ятьма лайфхаками для запам'ятовування складних випадків наголошування слів, які є в програмі ЗНО.

Юлія ПЛУЖНИК, учитель української мови та літератури школи № 1, за допомогою онлайн-сервісу Flippity разом з учасниками флештренінгу опрацювала питання щодо збагачення словникового запасу учнів.