Надрукувати
Перегляди: 779

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО привітав працівників департаментів, управлінь, відділів і служб міської ради, депутатів та всіх причетних до місцевого самоврядування зі святом.

У зв'язку з відрядженням свої вітання міський очільник адресував колегам в онлайн-режимі. Звертаючись до присутніх, Олександр Лисенко наголосив на єдності та спільних успіхах працівників виконавчих органів міської ради та депутатського корпусу: «Усім, хто працює на благо Сумської міської територіальної громади, відстоює інтереси громадян, допомагає їм у вирішення повсякденних проблем бажаю великого родинного щастя, нових здобутків у роботі та здійснення всіх мрій і сподівань. Шановні колеги! Попереду в нас багато роботи, і я впевнений, що спільними зусиллями нашої згуртованої команди ми зможемо подолати всі виклики сьогодення і повною мірою розкрити потенціал нашої громади, зробивши її кращою і комфортнішою для людей».

Очільник громади висловив колегам побажання здоров'я, успіхів у професійній діяльності, натхнення та наснаги для нових звершень.

Долучились до вітань працівникам органів місцевого самоврядування і заступники міського голови, які також побажали успіхів у роботі, сил і наснаги на шляху розбудови територіальної громади.