Надрукувати
Перегляди: 1055

На запрошення командування військової частини А4532 міський голова Олександр ЛИСЕНКО привітав 15-ий окремий мотопіхотний батальйон з виходом із зони виконання бойових завдань.

На урочистості з нагоди повернення батальйону прибули також представники Сумської ОДА, обласної та районної рад, начальник відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Станіслав КОНОНЕНКО, директор КУ «Центр учасників бойових дій» Олександр МОРДВАНЮК.

Військовослужбовців привітали із святами, які нещодавно відзначали по всій Україні – Днем Збройних Сил України та Днем Сухопутних військ України.

Бійці 15-го окремого мотопіхотного батальйону 58 окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського впродовж дев’яти місяців виконували бойові завдання на сході нашої країни.

Очільник Сум Олександр Лисенко подякував керівництву батальйону та всьому особовому складу за мирну сумську землю та забезпечення суверенітету та територіальної цілісності всієї держави: «Низький уклін вам, наші захисники та захисниці. Завдяки саме вам ми можемо ходити на роботу, збиратися з рідними та друзями, виховувати дітей – перебувати вдома. Від імені Сумської громади та від себе особисто вітаю вас із поверненням. Дякую за те, що повернулися живими. І вічна пам’ять тим Героям, які віддали життя за захист України».

Двох військовослужбовців 15-го окремого мотопіхотного батальйону 58 окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського, які загинули під час виконання бойових завдань, вшанували хвилиною мовчання.

Також Олександр Лисенко за високий професіоналізм, особисту мужність, відданість військовій справі під час захисту суверенітету, територіальної цілісності України та з нагоди Дня Збройних Сил України відзначив Почесними грамотами міського голови бійців 15-го окремого мотопіхотного батальйону. Очільнику міста та директору КУ «Центр учасників бойових дій» захисники подарували зображення з логотипом військової частини.