Надрукувати
Перегляди: 596

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО привітав керівництво та співробітників ТОВ «Сумитеплоенерго» з Днем енергетика, яке в Україні щорічно відзначають 22 грудня.

Очільник громади подякував директору ТОВ «Сумитеплоенерго» Дмитрові ВАСЮНІНУ за запрошення та зазначив, що робота працівників такого підприємства є життєвоважливою для громади Сум.

«Ми вже звикли до безтурботного життя, коли вдома тепло, є світло та електроенергія. А за цією безтурботністю стоять люди, які дбають про те, щоб і вдень, і вночі, і в святкові дні забезпечувати всіх відповідними послугами. Завдяки вам працює промисловість, функціонують транспорт і зв'язок, саме ви створюєте світло і затишок у кожній оселі. Дякую вам за цю роботу! І бажаю, щоб вдома вас чекали люди, яких ви любите, на роботі все складалося легко та безаварійно, а здоров’я ніколи не підводило!», – сказав Олександр Лисенко.

Дмитро Васюнін привітав колег із професійним святом та зазначив, що пишається роботою з таким відповідальним та професійним колективом однодумців. Адже саме завдячуючи роботі цих людей Сумська ТЕЦ постачає гарячу воду та опалює близько 3 млн м2 житлової площі у 958 будинках жителів міста Суми.

Також Олександр Лисенко за наполегливу, плідну працю, сумлінне виконання професійних обов’язків, вагомий особистий внесок у розвиток галузі енергетики міста Суми та з нагоди Дня енергетика нагородив працівників підприємства Почесною відзнакою Сумської міської ради «За майстерність» та грамотами міського голови.