0012.jpg

Зранку міський голова Олександр ЛИСЕНКО проінспектував вихід перших тролейбусів, що курсуватимуть по новому маршруту № 21.

Тролейбуси на маршруті № 21 рухатимуться за наступним напрямком: Автовокзал – вул. Іллінська – Покровська пл. – вул. Героїв Сумщини – вул. Троїцька – вул. Привокзальна – Залізничний вокзал – вул. Металургів – пр-т. Курський – вул. Ковпака – вул. Чернігівська – вул. Білопільський шлях – Автовокзал.

На нову лінію тролейбуси виїхали сьогодні о 5:30. Як зауважив очільник громади, протягом тижня маршрут працюватиме у тестовому режимі, за цей час від мешканців прийматимуться побажання та пропозиції щодо можливої зміни графіку маршруту.

«Сьогодні ми з вами відкриваємо перший тролейбусний кільцевий маршрут у Сумах. Тролейбуси, які будуть рухатись за маршрутом № 21, з нової партії, які ми отримали у цьому році. Тиждень тролейбуси курсуватимуть у тестовому режимі. У подальшому можна буде збільшити кількість тролейбусів і змінити графік руху, якщо від сумчан будуть відповідні звернення. Думаю, що наша головна мета буде досягнута, щоб комунальний транспорт працював з підвищеною комфортністю для всіх сумчан», – сказав Олександр Лисенко.

Він також повідомив, що відсьогодні, 23 грудня, на маршрути міста виїжджають всі 19 тролейбусів, які Суми отримали за Програмою «Муніципальний транспорт України». Так, нещодавно до Сум прибула друга партія тролейбусів, тож всі «рогаті» виходять на лінії.

Маршрут № 21 обслуговуватимуть три тролейбуси з інтервалом руху 20–25 хвилин. Після коригування графіків за зверненням пасажирів, розклад буде доступний у режимі online. Наразі графіки руху вже розміщені на зупинках громадського транспорту.

Пропозиції щодо зміни роботи маршруту приймаються за телефонами: (050)4056060; 700-981.