001.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО проінспектував роботу нового тролейбусного маршрута № 21, який відучора працює в тестовому режимі.

Очільник Сум повідомив, що ідея створення такого маршруту була давно, окрім того, мешканці неодноразово зверталися до міської влади з відповідними пропозиціями. Але можливість його запуску з‘явилася тільки зараз, коли місто отримало нові «рогаті», які здатні пересуватися за допомогою автономного ходу, тобто там, де немає тролеї.

Олександр Лисенко проінспектував роботу транспортних засобів на маршруті № 21 та поспілкувався з жителями громади, які вже користуються послугами комунального перевізника. Всі відзначили зручність сполучення мікрорайонів Сум завдяки новому маршруту. Окрім того, нові тролейбуси є не тільки зручними, а й інклюзивними, що дозволяє користуватися ними людям із інвалідністю, жінкам із візочками.

Після тестування та опрацювання всіх пропозицій від мешканців громади буде затверджено графік руху тролейбусів, які працюватимуть у штатному режимі.