Надрукувати
Перегляди: 1003

Представники міських національно-культурних товариств та іноземного студентства привітали мешканців Сумської громади з прийдешніми різдвяними та новорічними святами.

У привітальному відео про традиції святкування Нового року на своїй батьківщині, у Нігерії, розповіла студентка Сумського державного університету Фейт ІМАНО. Захоплюючою розповіддю про унікальні різдвяні обряди ромів поділився голова Сумської обласної громадської організації «Ромське національне об’єднання» Микола МОСКАЛЬОВ.

«У Новий рік відкривається нова, чиста сторінка нашого життя, і тільки від нас залежить чи буде вона красивою, без помилок і помарок. Дорогі друзі! Нехай життя у наступному році супроводжується милосердям, добротою та справедливістю. Бажаю вісм сумчанам, всій Україні, щоб наступний рік приніс нам радість, щоб наша спільна Батьківщина набула спокою миру та процвітання! – з такими святковими побажаннями звернулась до містян голова іудейської громади міста Єлизавета ШЕРСТЮК.

Створено зазначений відеосюжет за ініціативи Департаменту комунікацій та інформаційної політики на виконання завдань Стратегії інтеркультурного розвитку міста та є ще одним кроком впроваждення політики інтеркультурності у громадське життя міста.