005.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО проконтролював виконання двох доручень, які стосуються організації дорожнього руху в Сумах.

Вони стосувалися розроблення схеми облаштування нерегульованого пішохідного переходу по вул. Лінійній та опрацювання питання можливості облаштування на перехресті вул. В. Чорновола та вул. Пушкіна світлофора або пристрою примусового зниження швидкості руху.

Директор департаменту інфраструктури міста Олександр ЖУРБА зазначив, що в напрямку вирішення цих проблемних питань проведена робота. По вул. Лінійна вже розроблена схема, яка погоджена з Управлінням патрульної поліції в місті Суми. Наразі опрацьовується питання щодо розроблення проєкту ОДР (організації дорожнього руху): «Після погодження ОДР в поліції та після настання сприятливих погодних умов – роботи по облаштуванню пішохідного переходу будуть виконані», – сказав директор департаменту.

Що стосується питання регулювання руху на перехресті вул. В. Чорновола та вул. Пушкіна, то, як зазначив міський голова Олександр Лисенко, було вирішено встановити пристрій примусового зниження швидкості, адже світлофорний об’єкт на тому відрізку автошляху створював би незручності і для пішоходів, і для водіїв.

Вищезгадані два доручення залишаються на контролі очільника громади до того моменту, поки роботи не будуть завершені.