006.jpg

29 квітня міський голова Олександр ЛИСЕНКО підписав Розпорядження про створення оперативного штабу з охорони громадського прядку у м. Суми.


Штаб з питань взаємодії виконавчих органів Сумської міської ради з правоохоронними органами, військовими частинами, підрозділами Державної служби України з надзвичайних ситуацій та громадських формувань з охорони громадського порядку та державного кордону буде стояти на варті безпеки сумчан та гостей міста під час святкових днів.

До нього увійдуть представники поліції, 1-го державного пожежно-рятувального загону управління державної служби України з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії України та ін. Охоче відгукнулися і громадські організації, які за власним бажанням будуть чергувати на вулицях міста.

Цього ж дня відбулася нарада за участі представників обласної та міської влади, представників правоохоронних органів та громадських організацій, де обговорювалося питання злагодженої роботи дій усіх, хто братиме участь у патрулюванні, аби в повній мірі забезпечити охорону правопорядку на свята.

Повідомляти про усі підозрілі ситуації або провокації сумчани можуть на «гарячі» телефони штабу швидкого реагування: (050) 551-47-68 та (067) 319-78-09.