004.jpg

Сумська міська рада спільно з обласною владою, Українським Національним комітетом Міжнародної Торгової Палати ICC Ukraine та регіональним представництвом в Сумській області, запрошують до участі у Міжнародному інвестиційному форумі «Сумщина Invest-2016. Україна - Польща: Інвестиції. Розвиток. Партнерство».

У програмі форуму: презентація економічного потенціалу та інвестиційних можливостей міст області, виставка-презентація провідних компаній регіону, наукових досягнень та напрацювань.

Представники влади, бізнесу та науки з України та Польщі обговорять актуальні питання розвитку у сільському господарстві, переробній галузі, у сфері IT-технологій.

У заході візьмуть участь представники Консульства Республіки Польща в Харкові, 13 польських компаній та Міністерства закордонних справ України. Також очікується приїзд народних депутатів України, представників Сумського земляцтва, Асоціації міст України, Міжнародної Торгової Палати ІСС Ukraine. Також будуть представники консалтингових фірм, що супроводжують український бізнес у Польщі.

Свою продукцію презентуватимуть місцеві товаровиробники, одна з ведучих польських компаній, що спеціалізується на випуску сільгосптехніки.

Відкриття Форуму відбудеться 5 травня о 10:00 у Сумському національному аграрному університеті (м. Суми, вул., Герасима Кондратьєва, 160).