Надрукувати
Перегляди: 776

Працівники відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів надали консультативну допомогу суб’єктам господарювання на території Великочернеччинського старостинського округу.

Посадовці міськради подивилися, як організована торгівля в магазинах і надали консультації підприємцям щодо дотримання правил торгівлі, а також карантинних норм і обмежень. До консультацій долучилася і завідувач сектору з питань управління сільськими територіями Сумської міської територіальної громади Людмила СІРЕНКО.

Заступник начальника відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Галина ДАЦЕНКО повідомила, що такий моніторинг проводять для того, щоб познайомитися з підприємцями, які провадять свою діяльність на території громади. Окрім того, такі візити дають змогу поспілкуватися з суб’єктами господарювання, обговорити проблемні питання в їхній роботі та нагадати про ті правила та норми, яких вони мають неухильно дотримуватися.

Загалом було проведено такі консультації у семи продовольчих магазинах та надано рекомендації щодо покращення подальшої їхньої роботи.