004.jpg

Очільник громади Олександр ЛИСЕНКО доручив продовжити роботу в напрямку перевірки дотримання графіків температурного режиму в багатоквартирних будинках та очистки території громади від снігу.

Дані завдання міський голова адресував своєму заступнику Миколі ВОЙТЕНКУ та директору департаменту інфраструктури міста Олександру ЖУРБІ.

Олександр Лисенко сказав, що слідкує за дотриманням температурних графіків комісія, яка працює вже не перший тиждень у Сумах. До її складу входять працівники департаменту інфраструктури, теплогенеруючих компаній та обслуговуючих організацій. Враховуючи те, що наразі очікується суттєве зниження температури повітря вночі, то необхідно не допустити ситуації, коли мешканці будуть замерзати в своїх домівках.

Окрім того, він подякував працівникам КП «Шляхрембуд», які проводили роботи з очистки доріг від снігу і у вихідні дні. Міський голова сказав, що необхідно приділити увагу відділеним мікрорайонам міста, а також включити до схеми прибирання більшу кількість доріг приватного сектору. Олександр Лисенко додав, що разом із депутатами будуть розглядати питання збільшення фінансування, яке передбачене на прибирання доріг. Порозуміння в цьому аспекті є, тому відповідні пропозиції будуть розглядатися під час наступних сесійних засідань.

Також міський голова наголосив на контролі за очищенням зупинок громадського транспорту, мова йде і про прибирання від снігу, і про посипання.