003.jpg

Управління освіти і науки інформує батьків учнів пільгових категорій про порядок підбору і направлення дітей до позаміських закладів оздоровлення та відпочинку або дитячих центрів України.

Наприкінці грудня минулого року було затверджено Положення про порядок підбору і направлення дітей Сумської міської територіальної громади до позаміських закладів оздоровлення та відпочинку або дитячих центрів України в 2022-2024 роках.

Згідно з ним від 1 січня поточного року підбір і направлення дітей до позаміських закладів оздоровлення та відпочинку або дитячих центрів України здійснює департамент соціального захисту населення, а не заклади загальної середньої освіти.

Для визначення права дитини пільгової категорії на отримання безоплатної путівки один з батьків або особа, яка їх замінює, мають в термін до 20 травня включно щороку надати до управління «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми» письмову заяву про надання такої путівки до позаміських закладів оздоровлення та відпочинку або дитячих центрів України за рахунок коштів бюджету Сумської міської ТГ.

Детальніше за цим посиланням.

Для отримання консультації також можна звернутися до спеціалістів департаменту соціального захисту населення за телефоном: 78-71-46.