001.jpg

Заступник міського голови Тамара ІЩЕНКО провела нараду з членами мобільних груп, які здійснюють контроль за дотриманням вимог чинного законодавства України щодо запровадження карантинних заходів на об’єктах, розташованих на території Сумської міської територіальної громади.

На нараді були присутні представники мобільних груп від структурних підрозділів міської ради, Сумського районного управління поліції ГУНП України в Сумській області, управління патрульної поліції в Сумській області, ГУ Держпродспоживслужби в Сумській області та її Сумського управління, військової частини 3051 Національної гвардії України.

Посадовець звернула увагу на необхідність активізації відповідної роботи з огляду на надскладну епідеміологічну ситуацію, що склалася в громаді. Також Тамара Іщенко наголосила на відповідальному ставленні членів мобільних груп до своїх обов’язків, адже дотримання карантинних обмежень – це дієвий механізм стримати поширення COVID-19.

«Необхідно об’єднати наші зусилля, щоб активізувати роботу мобільних груп і запобігти поширенню, розповсюдженню коронавірусної інфекції, – зазначила Тамара Іщенко. – Я закликаю всіх вас до серйозної роботи. Зі свого боку контролюватиму її виконання. Причому братиму до уваги не лише подані вами звіти, а й з’ясовуватиму, чи дійсно була проведена перевірка».

Головний спеціаліст відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Микола ЛЕВЕНЕЦЬ нагадав присутнім основні положення розпорядження міського голови від 31 грудня 2021 року, яким регламентується діяльність мобільних груп із контролю за дотриманням вимог чинного законодавства України щодо запровадження карантинних заходів на об’єктах, розташованих на території населених пунктів Сумської міської. Представники кожної мобільної групи доповіли про те, як організована робота та відбуваються перевірки, а також розповіли про проблемні моменти, з якими стикалися при проведенні перевірок.

Підсумовуючи нараду, заступник міського голови ще раз закликала членів мобільних груп до консолідації зусиль у протидії COVID-19.