002.jpg

Педагоги Сумської міської територіальної громади зібралися на заключний тренінг у рамках освітньої програми позитивного розвитку Lions Quest «Соціальні та емоційні компетентності ХХІ століття».

У навчанні, яке тривало з жовтня 2021 року по січень 2022 року, взяло участь близько 1000 педагогічних працівників закладів освіти Сумської міської тергромади.

«Дякуємо національному тренеру програми Lions Quest «Соціальні та емоційні компетентності XXІ століття» Людмилі КУРБАКОВІЙ за професіоналізм, підтримку, небайдужість та вміння побачити індивідуальність кожного. Бажаємо учасникам цілеспрямованості, умотивованості та реалізації програми «Соціальні та емоційні компетентності ХХІ століття» в закладах освіти!» – зазначає організатор тренінгів – Центр професійного розвитку педагогічних працівників.

На час навчання педагоги перевтілювалися в учнів, здобували знання та навички, отримували безліч інсайтів та корисних інструментів для професійної діяльності. Величезна кількість позитивних відгуків від педагогів закладів освіти свідчить про продуктивні навчальні дні, які були наповнені позитивними емоціями, новим досвідом, особистісними змінами.