0012.jpg

Міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалила рішення про організацію навчання учнів 1–4 класів та вихованців дитячих садків у зв’язку зі стрімким погіршенням епідеміологічної ситуації на території Сумської міської тергромади.

З огляду на ситуацію, члени комісії вирішили запровадити дистанційну форму навчання для учнів 1–4 класів у закладах загальної середньої, позашкільної освіти Сумської міської територіальної громади та продовжити її для учнів 5–11 класів із 31 січня до 4 лютого включно.

Заклади дошкільної освіти на цей період перейдуть на роботу в режимі чергових груп. Відвідування здобувачами освіти спеціальних закладів освіти дозволено, якщо всі працівники мають документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації. При цьому спеціальні заклади освіти повинні неухильно виконувати вимоги постанови Головного державного санітарного лікаря України від 6 вересня 2021 року № 10 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)», дошкільні – вимоги постанови Головного державного санітарного лікаря України від 25 серпня 2021 року № 8 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» (з урахуванням подальших змін).

Щодо закладів спеціалізованої позашкільної освіти спортивного профілю – заклади фізичної культури та спорту, як і раніше, їх можуть відвідувати тільки учні-учасники заходів, внесених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2022 рік, затверджених наказом Міністерства молоді та спорту України № 4897 від 21 грудня 2021 року.

Відвідування мистецьких шкіл заборонено.

Протокол