Надрукувати
Перегляди: 1467

Про це доповів начальник сектору Сумського відділу поліції (м.Суми) ГУНП у Сумській області Микола МАЛЬЦЕВ під час апаратної наради при міському голові.


Він повідомив, що завдяки злагодженій роботі правоохоронців, які працювали в посиленому режимі, та Штабу з охорони громадського правопорядку вдалося запобігти порушенням та гострим ситуаціям у місті.

Минулого тижня до Сумського відділу поліції надійшло 1054 повідомлення, 128 з яких – з ознаками кримінального правопорушення.

Із них 37 розкрито (1 вбивство, 4 факти тілесних ушкоджень, 17 крадіжок, 1 факт хуліганських дій, 8 фактів незаконного обігу наркотиків). Крім цього, розкрито 8 злочинів, вчинених за минулий період, в тому числі – 4 крадіжки, 1 розбійний напад та 1 пограбування. Розкрито розбійний напад на один із ювелірних магазинів міста. За минулий тиждень складено 129 адміністративних протоколів.

Співробітники поліції продовжують нести службу в посиленому режимі, аби забезпечити сумчанам спокій під час святкових заходів, які присвячені 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Під час святкових днів посиленому режимі працюватимуть і представники громадських формувань та груп швидкого реагування, які патрулюватимуть місця масового скупчення людей та вулиці Сум.

Додамо, під час сесії Сумської міської ради 4 травня, з міського бюджету депутати додали 30 тис. грн. на закупівлю паливно-мастильних матеріалів для автомобілів поліції.