001.jpg

У Сумах визначили переможців конкурсів і розмір фінансування для програм (проєктів, заходів), розроблених міськими інститутами громадянського суспільства та громадськими об’єднаннями ветеранів, для виконання та реалізації яких надається фінансова підтримка з бюджету Сумської міської територіальної громади в 2022 році.

Для участі в конкурсі з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства надійшла одна пропозиція: «Надання послуг денного догляду, соціальної реабілітації особам з інвалідністю внаслідок інтелектуальних, психічних та фізичних порушень» громадської організації «Товариство допомоги особам з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень, «Феліцитас». Враховуючи відкритий захист конкурсної пропозиції та індивідуальні оцінки членів конкурсної комісії, проэкт було визнано переможцем конкурсу та вирішено надати фінансову підтримку в сумі 1783597 грн.

На подібний конкурс для ветеранських організацій надійшло дві пропозиції: «Пам’ятаємо героїв» громадської організації «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Сумській області» та «Жива пам’ять поколінь – 2022» Сумської міської організації ветеранів України.

За підсумками індивідуальних оцінок конкурсних пропозицій і загальних результатів оцінювання конкурсних пропозицій І місце посів проєкт «Пам’ятаємо героїв» (фінансова підтримка складає 35080 грн, 100% від запланованої суми фінансування видатків); II місце – проєкт «Жива пам’ять поколінь – 2022» (фінансова підтримка – 375550 грн, 70% від запланованої суми фінансування видатків).