Надрукувати
Перегляди: 1610

4 травня 30 військовослужбовцям вручили ключі від квартир у новобудові по просп. М.Лушпи.


Серед них бійці АТО, учасники бойових дій, військовослужбовці запасу. Міський голова Олександр ЛИСЕНКО привітав бійців та членів їх родин зі знаковою подією та подякував депутатам Сумської міської ради, обласній владі і тим, хто наближав цей день.

За словами т.в.о. військового комісара Сумського обласного військового комісаріату Сергія ШУЛЯКОВА, житло придбано за кошти державного бюджету. Квартири отримували по загальній, позачерговій та першочерговій черзі. Також було розподілено і службові квартири.

Цього дня військовослужбовці отримали 1, 2, 3, та 4-х кімнатні квартири, залежно від величини родини.

«До цього в черзі на отримання житла у Сумському гарнізоні стояли 296 військовослужбовців. Не дивлячись на складний для країни час, її вдалося скоротити, над чим працюватимемо і надалі», – зазначив Сергій Шуляков.

За словами голови наглядової ради ПАТ «Сумбудкапітал» Павла НОВИЦЬКОГО, новобудова – це частина «Еспланади» – перспективного мікрорайону, з розвиненою інфраструктурною.

Цього дня довгоочікуване житло отримала і родина капітана Володимира БИСТРЯНСЬКОГО. Його дружина Вікторія та маленька донька Валерія в захваті від просторого помешкання. До цього родина була змушена винаймати житло. Володимир – учасник АТО, отримав поранення при виконанні військового обов’язку.