0012.jpg

Під головуванням в. о. міського голови Михайла БОНДАРЕНКА відбулося засідання, під час якого обговорювали питання, пов’язані з передачею до комунальної власності громади єдиного майнового комплексу з виробництва теплової енергії.

Участь у ньому також взяли заступник міського голови Микола ВОЙТЕНКО, директор департаменту забезпечення ресурсних платежів Юрій КЛИМЕНКО, заступник директора департаменту забезпечення ресурсних платежів Тетяна МИХАЙЛИК, начальник правового управління Олег ЧАЙЧЕНКО, директор департаменту інфраструктури міста Олександр ЖУРБА, начальник відділу інженерного господарства управління житлово-комунального господарства департаменту інфраструктури міста Тетяна КОВАЛЕНКО, депутати міської ради Ірина КУПРЕЙЧИК та Артем КОБЗАР, заступник директора з юридичних питань ТОВ «Сумитеплоенерго» Володимир ДУБОВИК, головний інженер КП «Міськводоканал» Йосип ТИСІВСЬКИЙ.

Представники АТ «СМНВО-Інжиніринг» не з’явились на засідання комісії та не повідомили про причину своєї відсутності.

Як повідомив Михайло Бондаренко, від початку обговорень (початок листопада 2021 року) стосовно безоплатної передачі до комунальної власності Сумської міської територіальної громади майнового комплексу з виробництва теплової енергії (котельні Північного промвузла) і станом на 9 лютого поточного року до міської ради та її виконавчих органів не надійшло жодної офіційної пропозиції від АТ «СМНВО-Інжиніринг» стосовно передачі майна Котельні до комунальної власності громади.

На звернення до керівництва вищезазначеного Товариства (лист від 17 січня 2022 року № 81/03.02.02-08) відповідь також не надійшла.

Членами робочої групи було ухвалене рішення про направлення звернення на ім’я генерального директора АТ «СМНВО-Інжиніринг» Володимира ЛУК’ЯНЕНКА (копії представникам Товариства – членам комісії) з проханням повідомити про причину відсутності їх на засіданні комісії та надати до 25 лютого 2022 року офіційні пропозиції стосовно передачі Котельні північного промвузла, розташованої по вул. Ковпака, до комунальної власності Сумської міської територіальної громади. Ненадання офіційних пропозицій до 25 лютого 2022 року – вважатиметься відмовою АТ «СМНВО-Інжиніринг» вчиняти такі дії.

Михайло Бондаренко сказав, що через неявку представників АТ «СМНВО-Інжиніринг» засідання робочої групи вчергове виявилося безрезультатним, а питання передачі майнового комплексу Котельні північного промвузла до комунальної власної громади залишається відкритим і невирішеним.