002.jpg

26 квітня на базі школи № 29 відбулося нагородження переможців та лауреатів міського ярмарку педагогічних ідей та інновацій.
Загалом на конкурс було подано 97 робіт від 28 навчальних закладів, серед яких 18 визнано переможцями та 22 - лауреатами. Це і розробки уроків, мультимедійні презентації, методичні посібники та рекомендації.

З 1 вересня 2012 року було розпочато особливий період у діяльності школи І ступеня - запроваджено новий Державний стандарт початкової загальної освіти і в поточному навчальному році він підходить до завершення. За новими програмами, підручниками, методиками, серед яких значна роль відводиться інформаційно-комунікаційним технологіям, навчаються учні 1-4 класів.

Тому всі напрацювання, які сумські вчителі презентували на ярмарку, покликані пропагувати інноваційні ідеї та технології у початкової освіти. Саме же ярмарок був покликаний стимулювати педагогів до творчого самовдосконалення, підвищити їхню фахову майстерність, прискорити процес впровадження передового педагогічного досвіду вчителів початкових класів у практику роботи навчальних закладів.

На підставі рішення експертної комісії всі переможці та лауреати ярмарки педагогічних ідей отримали грамоти, дипломи та цінні подарунки від міської організації профспілки працівників освіти.