Надрукувати
Перегляди: 714

Працівники Центру професійного розвитку педагогічних працівників (ЦПРП) спільно з Інклюзивно-ресурсним центром (ІРЦ) провели для працівників закладів освіти перший захід із циклу зустрічей «Інклюзія в освіті – місія здійсненна».

Були розглянути питання освітніх труднощів та рівнів підтримки осіб з особливими освітніми потребами, надання корекційних послуг за новими висновками ІРЦ. Також обговорили особливості оформлення документації нового зразка відповідно до Порядку організації інклюзивного навчання в закладах загальної середньої освіти та моделі спільного викладання для успішної взаємодії вчителя та асистента вчителя.

Спікерами зустрічі були директор ЦПРПП Вікторія ЗАКОРКО, директор Інклюзивно-ресурсного центру Юлія КРИКУНЕНКО, фахівець ІРЦ Анна КОВАЛЕНКО, психолог і консультант ЦПРПП Ірина АНТОНЕНКО та Галина КУЗНЕЦОВА.

125 педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти мали змогу структурувати інформацію щодо нового законодавства з питань інклюзії, оформлення документації та налагодження співпраці.