001.jpg

У Сумському Палаці дітей та юнацтва стартували творчі звіти педагогів, які атестуються у 2022 році.

Творчі звіти – це невід’ємна складова системи атестаційного процесу, що сприяє розкриттю творчого потенціалу педагогів та виявляє перспективний педагогічний досвід.

Свої творчі знахідки у міжатестаційний період презентували керівники гуртків школи раннього розвитку дитини «Малюк» Олена ГОНОР та Ірина ЧАУС.

Олена Гонор презентувала систему роботи з вихованцями за темою: «Інноваційні форми і методи роботи на заняттях гуртка «Музична абетка»». Були продемонстровані цікаві інтерактивні ігрові вправи, нестандартні технології гри в шумовому оркестрі, а також активне використання мультимедійних ресурсів.

Свій досвід щодо організації дослідницької діяльності з вихованцями в рамках теми «Формування здоров’язбережувальних компетентностей вихованців на заняттях гуртка «Я пізнаю Світ» презентувала Ірина Чаус. Педагог розкрила особливості проведення короткотривалих та довготривалих експериментів з дошкільнятами.

Творчі звіти показали високий професійний рівень педагогів, творчий підхід та розкрили цілісність системи роботи педагогів.