Надрукувати
Перегляди: 1188

Міський голова Олександр Лисенко взяв участь у відкритті Чемпіонату України з кікбоксингу WAKO, яке відбулося у МЦ «Романтика».

До вітань учасників, тренерів та гостей долучилися також заступник міського голови Віра МОТРЕЧКО, народний депутат України Тетяна СКРИПКА, заступник голови ОДА Олег КЛИМЕНЧУКОВ, заступник голови обласної ради Олександр СТРЕЛЬЧЕНКО, президент федерації кікбоксингу України Ольга ПАВЛЕНКО, голова відділення Національного олімпійського комітету України в Сумській області, срібна призерка Олімпійських Ігор Олена ПЕТРОВА, начальник Сумського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Владислав МАСЛОВ, віце-президент федерації кікбоксингу України, голова Благодійного фонду «Серце Української Нації» Костянтин ГАВРИЛЕНКО, голова благодійного фонду Сергія Шахова у м. Суми та Сумській області Микита ГРИГОР’ЄВ, президент Сумської обласної федерації кікбоксингу Володимир ШТЕЙНІНГЕР, президент Сумської міської федерації кікбоксингу Микола КРАВЧЕНКО, депутати міської ради.

Головним суддею Чемпіонату став суддя міжнародної категорії Юрій ЗУБОВ.

Участь у змаганнях взяли понад 500 спортсменів із Закарпаття, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької та Чернігівської областей.

Олександр Лисенко першочергово подякував організаторам змагань за чудові ініціативу їх проведення у «Романтиці» в Сумах. Він також звернувся до всіх учасників змагань та побажав їм успіхів та перемог.

«Сьогодні зранку в нашому місті відбувся Марш Єдності, де зібралося багато людей. І я всім там говорив, що в нашому місті в цей же день відбуватиметься спортивне свято, яке об’єднає талановитих, цілеспрямованих, сильних і вольових молодих людей із усієї України в одному місці. Спорт дисциплінує, виховує і зміцнює. Ми покажемо всім, що місто Суми, яке знаходиться в 30 км від кордону – радо приймає гостей з гарними думками і намірами. Тому маю невелике прохання до всіх учасників – передавайте вітання від Сумщини, від міста Суми в свої населені пункти. Адже ми всі єдина, соборна, неподільна, спортивна Україна. Зі святом спорту!», – звернувся до всіх міський голова.

Також очільник громади Почесними грамотами міського голови за вагомий особистий внесок у розвиток кікбоксингу, підготовку спортсменів високого класу, високу професійну майстерність нагородив президента федерації кікбоксингу України WAKO Ольгу Павленко та віце-президента федерації кікбоксингу України, голову Благодійного фонду «Серце Української Нації» Костянтина Гавриленка. Окрім того, Олександр Лисенко вручив Подяку міського голови з нагрудною відзнакою за вагомий особистий внесок у розвиток кікбоксингу, піднесення іміджу міста Суми на спортивній арені, високу професійну майстерність голові Сумської міської федерації кікбоксингу WAKO Миколі Кравченку.