Надрукувати
Перегляди: 875

Під час апаратної наради при міському голові Олександрові ЛИСЕНКУ керівник управління охорони здоров‘я Олена ЧУМАЧЕНКО повідомила актуальну інформацію щодо функціонування галузі.

За словами керівника профільного структурного підрозділу, заклади охорони здоров’я працюють у відповідності до умов.

Планові заходи наразі не проводяться. У разі нагальної необхідності пацієнти можуть звертатися до амбулаторій, всі інші питання слід вирішувати у телефонному режимі з лікарями, з якими укладені декларації.

Станом на 28 лютого у Сумах працюють:

КНП «Центр первинної медико – санітарної допомоги № 1 та КНП «Центр первинної медико – санітарної допомоги № 2».

Для тих, хто потребує стоматологічної допомоги, сьогодні, у міській стоматолонічій поліклініці (вул. Паркова, 2/1) з 8:30 до 14:00 ведуть прийом два лікаря-стоматолога для надання ургентної допомоги. 

Вакцинація проводиться, всі необхідні довідки видаються, медичні заклади забезпечені харчуванням і медикаментами.

Водночас, створений список медичних препаратів, які можуть знадобитися, вони передані до МОЗ, до обласного штабу та волонтерам.

Також, у Сумах для оперативного підвезення лікарів створено Телеграм-канал, – про це повідомила керуюча справами виконавчого комітету Юлія ПАВЛИК.

Міський очільник подякував медичним працівникам за роботу і наголосив, що усі питання функціонування медичної галузі вирішуватимуться в оперативному режимі.