Надрукувати
Перегляди: 1026

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО привітав захисників і захисниць одного з підрозділів із Днем піхоти, який щорічно відзначають 6 травня.

Очільник Сум сказав, що завдяки мужності та звитязі наших Героїв наше місто змогло дати гідну відсіч ворогу в перші тижні війни. Саме тоді Суми стали форпостом, який з усіх боків «тримали» наші військові, добровольці, сили територіальної оборони.

«Не можу не подякувати вам, дорогі наші піхотинці, від себе особисто, від Сумської міської ради, від громади нашого міста, від кожного українця за те, що першими стали до лав захисників Сум. Дякую вам за сміливість, за те, що коли державі потрібна була допомога – ви її надали, підставивши своє плече», – звернувся Олександр Лисенко до учасників зібрання.

Також міський голова повідомив про підсилення особового складу підрозділу: після відповідної підготовки разом із піхотинцями нестимуть службу і двоє чотирилапих – Джавелінка та Барік (Байрактарчик). Їх передав очільник міста захисникам та захисницям саме в цей святковий день.

Окрім того, Олександр Лисенко нагородив бійців-піхотинців грамотами міського голови.