Надрукувати
Перегляди: 600

Під час апаратної наради начальник управління освіти і науки Антоніна ДАНИЛЬЧЕНКО розповіла про роботу галузі в умовах війни.

Посадовець сказала, що, не зважаючи на всю складність організації навчально-виховного процесу, учні таки відвідують уроки в дистанційному форматі, а наразі вже готуються до завершення навчального року: «Ми наближаємося до завершення навчального року. Тому основна задача – проводити заняття з усіма дітьми, залучити до занять усіх, щоб вони могли або перейти до наступного класу, або завершити навчанням за певний курс у школі».

Аби встановити контроль та оцінити рівень надання освітніх послуг, в управління проводять дистанційне опитування серед батьківської громадськості, про результати якого повідомлять пізніше.

Окрім того, було проведено нараду з керівниками закладів освіти щодо особливостей фінансування, адже є необхідність готуватися до зменшення відповідної субвенції на галузь від держави. Тому освітяни готові підлаштовувати свою роботу під будь-які рішення керівництва країни.

Продовжується прийом заявок на навчання малюків-першачків. У разі виникнення будь-яких запитань необхідно звернутися до управління освіти і науки, де ведеться щоденне приймання та консультування населення.