Надрукувати
Перегляди: 931

До КНП «Клінічна лікарня Святого Пантелеймона» надійшла гуманітарна допомога зі Швеції.

Як повідомив керівник лікувального закладу Володимир ПОЦЕЛУЄВ, лікарі та керівництво комунального некомерційного підприємства розуміють складну ситуацію з надходженнями до бюджету, тому активно спілкуються з різними фондами та залучають партнерів для допомоги. Цього разу у співпраці з міжнародним благодійним фондом «Олива» вдалося отримати перев’язувальні матеріали, ліки, обладнання для хірургічного, реанімаційного та паліативно-хоспісного відділень.

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО сказав, що така робота по залученню підтримки допомагає удосконалювати медичну галузь: «Це велика допомога, адже з’являються можливості для розвитку. І тут я дякую активним учасникам цього процесу, а хто ще не долучився – прошу залучити всі ресурси і брати участь у всіх програмах, грантах, конкурсах. Це вже навіть таке доручення. Адже відкривають там, де стукають, тому треба докласти максимум зусиль і співпрацювати з якомога більшою кількістю партнерів».

У лікарні планують продовжити співпрацю із вищезгаданим фондом, а отримана нині гуманітарна допомога вже використовується для лікування пацієнтів у закладі.