Надрукувати
Перегляди: 696

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО привітав працівників ГУНП в Сумській області та особовий склад Сумського районного управління поліції з професійним святом, яке вони щорічно відзначають 4 липня.

Очільник громади разом зі своїм першим заступником Михайлом БОНДАРЕНКОМ привітали оборонців закону та побажали їм ніколи не пасувати перед життєвими та професійними викликами, дбати про свою громаду та найкращу державу.

«Ми неодноразово говорили про те, що питання, пов’язані з обороною нашої країни – є одними з найважливіших. Це розумів кожен житель нашої прикордонної області ще з 2014 року. І ви стали пліч-о-пліч з нашими бійцями тероборони, добробатами, захищаючи Сумщину. Вірю в те, що ми і надалі будемо співпрацювати, боронячи тихі ночі мирних мешканців. Я вам бажаю, щоб професійні зусилля були винагороджені повагою і довірою кожного громадянина, а міцне здоров’я та благополуччя стали непохитною основою зростання подальших професійних успіхів», – сказав Олександр Лисенко.

Михайло Бондаренко також долучився до вітань та зазначив, що за 32 роки служби державі знає про те, як важко нести службу «людям у погонах». Він висловив щиру вдячність колективу поліцейських за те, що в потрібні для громади періоди залишилися в місті та на своїх плечах несли тягар оборони оточених Сум.

Олександр Лисенко відзначив працівників Національної поліції України грамотами міського голови та побажав кожному віри в перемогу, здоров’я та значних успіхів у службі.

Суми|новини Сум|сумські новини|укрнет