Надрукувати
Перегляди: 1008

Управління «Служба у справах дітей» провело засідання комісії з питань придбання житла дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування та особам із їх числа.

Члени комісії на чолі з заступником міського голови Вірою МОТРЕЧКО формують пропозиції щодо надання субвенції з державного бюджету місцевим. Це кошти на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Під час засідання у вівторок, 12 липня, розглянули надання згоди на перерахунок коштів зі спеціального рахунку особі з-поміж дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування 1985 року народження для придбання житла. Рішення ухвалили одноголосно. Далі цю ухвалу має затвердити виконавчий комітет міської ради.

Після цього кошти перерахують за договором купівлі-продажу, відповідно до якого право власності на квартиру перейде вказаній особі.