Надрукувати
Перегляди: 1044

Очільник громади Олександр ЛИСЕНКО разом із керівником КП «Міськводоканал» Анатолієм САГАЧЕМ та директором департаменту інфраструктури міста Олександром ЖУРБОЮ обговорили питання співпраці з представниками Швейцарської гуманітарної допомоги.

Основна мета візиту – обговорення впровадження запланованих проєктів допомоги у громадах Сумської області. Перший заступник керівника Сумської обласної військової адміністрації Тарас САВЧЕНКО подякував швейцарцям за всю ту підтримку та гуманітарні вантажі, які від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України надходили до нашої області.

Олександр Лисенко передав слова вдячності представникам країни-партнера від жителів Сумської міської ТГ за допомогу в забезпеченні продуктами харчування, адже відчувалася гостра нестача їжі серед деяких категорій населення у перші місяці війни. Окрім того, очільник громади акцентував на важливості наступних кроків у співпраці між Сумами та організацією «Швейцарської гуманітарної допомоги» («Swiss Humanitarian Aid»). Зокрема, передбачається підтримка КП  «Міськводоканал».

Представники «Swiss Humanitarian Aid» разом із керівництвом комунального підприємства протягом дня працювали на «Міськводоканалі», вивчаючи його потреби. Після було сформовано загальний документ, за яким надаватиметься допомога. Орієнтовно до кінця поточного року водоканалівці зможуть отримати частину необхідного для своєї подальшої роботи.

Суми|новини Сум|сумські новини|укрнет