Надрукувати
Перегляди: 1275

Очільник Сумської міської тергромади Олександр ЛИСЕНКО взяв участь у погашенні поштової марки «Доброго вечора, ми з України!».

Це четверта марка, випущена АТ «Укрпошта» за час воєнного стану. Крім марки є тематична листівка, конверт першого дня, художній конверт і мерч.

Очільник сумської громади Олександр ЛИСЕНКО взяв участь у спецпогашенні марки, а також разом із керівництвом ОВА та обласної ради залишив своє побажання на тематичних конвертах, що зберігатимуться в  музеї.

«Всі наші дії сьогодні спрямовані на перемогу, а поштова марка – це теж свого роду зброя у боротьбі з окупантом і водночас символ незламності українського народу», – зазначив Олександр Лисенко.

Марка надрукована накладом у 5 млн примірників, з яких 3 млн призначені для поштових відправлень всередині країни та 2 млн – для міжнародної поштової кореспонденції.

Придбати її можна у поштових відділеннях або в онлайн-магазинах.

Нагадаємо, зображення для нової марки обирали шляхом народного голосування. На конкурс ескізів надійшло понад 1500 робіт. З майже 834 тисяч українців, котрі взяли участь у голосуванні, понад 340 тисяч віддали перевагу роботі з трактором, який тягне російський брухт. Автором ескізу для нової марки є викладачка живопису Анастасія БОНДАРЕЦЬ.