Надрукувати
Перегляди: 880

Начальник управління охорони здоров'я Олена ЧУМАЧЕНКО під час апаратної наради при міському голові Олександрові ЛИСЕНКУ доповіла про роботу галузі за минулий тиждень.

Посадовець проінформувала, що заклади медицини продовжували працювати в режимі підвищеної готовності.

У лікарнях громади на стаціонарному лікуванні перебували 1270 пацієнтів, серед них 139 дітей.

Підпорядковані заклади охорони здоров'я міста мали запас пально-мастильних матеріалів відповідно до середньої щотижневої потреби. Велася робота з автозаправними станціями щодо подальшої закупівлі пального.

Щодо захворюваності на COVID-19, повідомила Олена Чумаченко, епідеміологічна ситуація залишалася стабільною. Минулого тижня хворобу виявили у 56 сумчан, у тому числі у дитини. На сьогодні у стаціонарах закладів охорони здоров’я громади від цієї недуги лікуються 34 дорослих (28 потребують кисневої терапії, п’ять осіб перебувають на ліжках інтенсивної терапії, підключені до апаратів СІПАП) і чотири дитини, а також три маленькі пацієнти з підозрою на COVID-19. Ще 10 містян проходять лікування у КНП «Медичний клінічний центр інфекційних хвороб та дерматології ім. З. Й. Красовицького» (всі отримують кисень вільним потоком, у реанімації сумчани не перебувають).

***

Приєднуйтеся: