Надрукувати
Перегляди: 1404

Сьогодні розпочала роботу комісія щодо обстеження укриттів у закладах освіти, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Сумської області та державної форми власності, що розташовані на території Сумської МТГ.

Члени вищезгаданого органу працюють над обстеженням найпростіших укриттів у закладах професійної (професійно-технічної), фахової передвищої, вищої, позашкільної освіти, інституційного догляду та виховання дітей.

Після перевірки наявних будівель (споруд, приміщень) таких закладів освіти щодо використання їх як найпростіших укриттів комісія надасть інформацію, акти огляду Сумській обласній військовій адміністрації для подальшого використання в роботі зі створення безпечних умов перебування учасників освітнього процесу.

До складу органу по обстеженню укриттів у закладах освіти, які є спільною власністю громади і держави, ввійшли представники структурних підрозділів міської ради (управління освіти і науки, відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, управління капітального будівництва та дорожнього господарства, управління архітектури та містобудування), Головного управління ДСНС України в Сумській області, Сумської ОВА (відділ професійної, фахової передвищої, вищої освіти та наукової роботи Департаменту освіти і науки та управління охорони здоров’я), Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області, сектору ЮП ВП Сумського РУП в Сумській області. Очолив комісію заступник міського голови Станіслав ПОЛЯКОВ.

Загалом комісія має обстежити найпростіші укриття у 26 закладах освіти.

***

Приєднуйтеся: