004.jpg

У Сумах відбулося офіційне відкриття офісу Благодійної організації «Парафіяльний благодійний фонд «Карітас Суми», який є регіональним представництвом «Карітас Україна».

Участь у заході взяли представники міської влади – департаменту комінкацій та інформаційної політики, департаменту соціального захисту населення та КУ «Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня».

Керівником проєкту «Карітас Суми» є Олександр ДЯДЯ, який повідомив, що основна місія – допомога людям, які опинилися в скрутному становищі. Наразі найбільше опікуються тими, хто постраждав унаслідок повномасштабної війни в Україні.

Менеджер проєктів Ніна ЧЕРНЯВСЬКА зазначила, що організація надає консультації психолога, проводить клуби арт-терапії та дозвілля, надає соціальний супровід, консультації юриста, гуманітарну допомога. Для цього попередньо проведено велику роботу щодо налагодження зв’язків із тими, хто такої допомоги потребує.

У відкритому офісі Благодійної організації «Парафіяльний благодійний фонд «Карітас Суми» діє call-центр, звернутися до якого можна з 10:00 до 16:00 за номером телефона: (050)0146189.

***

Приєднуйтеся: