001.jpg

Відбулася нарада за підсумками роботи комісії з перевірки наявних у закладах освіти комунальної форми власності Сумської міської територіальної громади укриттів на їх відповідність визначеним показникам безпечності.

Засідання проходило під головуванням заступника очільника громади Станіслава ПОЛЯКОВА та начальника управління освіти і науки Нелі ВЕРБИЦЬКОЇ.

На нараді були присутні директори шкіл, садочків та деяких позашкільних закладів. Обговорили формати навчання учнів з початку навчального року. Розглядали різні варіанти: онлайн, офлайн, змішана форма навчання в декілька змін.

Станіслав Поляков зазначив, що ті заклади загальної середньої та дошкільної освіти, які розташовані на території Сумської МТГ та нерекомендовані комісією для роботи в умовах воєнного стану, стовідсотково працюватимуть в онлайн-форматі.

Школи, які рекомендовані за умови виконання певних робіт, затверджених актами, розглядатимуть можливий варіант навчання з використанням офлайн-формату, але тільки після виконання повного списку робіт та за згодою батьків.

У дитячих садочках також проводитимуться роботи, зазначені в актах по закінченню перевірки приміщень. Після їх повного виконання вирішуватимуться питання відкриття закладів та формату навчально-виховного процесу.

Директори шкіл та садочків проводитимуть роботу з батьками та обов’язково враховуватимуть їхні думки під час прийняття рішень щодо початку навчального року.

***

Приєднуйтеся: