004.jpg

У старостинських округах Сумської міської територіальної громади завершують видавати продуктові наборі від Першого Сумського гуманітарного штабу та некомерційної гуманітарно-продовольчої організації World Central Kitchen жителям віком 70 – 75 років.

Сьогодні допомогу отримували літні жителі Стецьківського старостинського округу. Раніше – Битицького, Піщанського та Великочернеччинського округів. Загалом по населених пунктах громади було видано 622 набори. Це допомога від Першого Сумського гуманітарного штабу та некомерційної гуманітарно-продовольчої організації World Central Kitchen для людей віком 70 – 75 років, котрі не змогли отримати її під час видач у Сумах.

За інформацією департаменту соціального захисту населення, усього в громаді такими наборами забезпечили 14320 мешканців цієї вікової категорії.

Очільник громади Олександр ЛИСЕНКО зазначив, видачу продуктових наборів по старостинських округах організовують для того, аби допомога дійшла до кожного жителя приєднаних до Сум населених пунктів, кому вона призначена.

Практику видачі продовольчих наборів літнім сумчанам, повідомив Олександр Лисенко, мають намір продовжити. При надходженні гуманітарної допомоги у потрібних обсягах, почнуть забезпечувати наступну вікову категорію.

***

Приєднуйтеся: