0012.jpg

Міжнародний фонд «Відродження» у партнерстві за фінансової підтримки CARE Deutschland e.V. запрошує громадські об’єднання, які зареєстровані в Україні та працюють у цільових регіонах програми, зокрема, Сумській області, до участі у другому етапі грантового конкурсу грантової гуманітарної програми «Гуманітарна солідарність».

Мета конкурсу - сприяння швидкому реагуванню на нагальні й короткострокові гуманітарні потреби вразливих груп цивільного населення в умовах війни росії проти України.

В пріоритетах конкурсу для деокупованих громад, серед яких і Сумщина, підтримка спільних для громадського сектору та місцевого самоврядування ініціатив, спрямованих на відбудову житла та підтримку вразливих груп цивільного населення у підготовці до зимового періоду.

У  рамках програми при оцінці заявок пріоритет надаватиметься проєктам, які орієнтовані на підтримку жінок, дітей та людей старшого віку (60+), які є внутрішньо переміщеними особами та додатково належать до таких груп:

  • особи з інвалідністю;
  • особи, що перебувають на утриманні у спеціалізованих закладах (напр.: геріатричні заклади, сиротинці тощо);
  • особи, що належать до соціально вразливих категорій.

Загальний бюджет конкурсу складає 37 млн гривень, при цьому мінімальний розмір гранту – 450 тис. грн, а максимальний розмір – 750 тис. грн.

Крайній термін подачі проєктних пропозицій – 26 серпня 2022 року.

Більш детальна інформація про конкурс за посиланням https://cutt.ly/6Z1OQDp

***

Приєднуйтеся: