002.jpg

Представники Всесвітньої продовольчої програми ООН ознайомилися з роботою Першого Сумського гуманітарного штабу, у співпраці з яким забезпечують сумчан харчами.

Координатор Першого Сумського гуманітарного штабу Олег РЄЗНІК показав куратору проєкту допомоги держустановам Андрію ЄВДОЩЕКУ та польовому монітору Євгену РЯБОВУ шлях, який проходить надана організацією допомога від її отримання до видачі. Також сторони обговорили подальшу співпрацю в рамках Всесвітньої продовольчої програми ООН.

«Ми вам вдячні за те, що побачили процес зсередини. Дякуємо, що виконуєте таку роботу. Сподіваємося, що будемо допомагати вам і надалі», – зазначив куратор проєкту допомоги держустановам.

Олег Рєзнік повідомив, що наразі за Всесвітньою продовольчою програмою забезпечуються сумчани віком 65 – 69 років. По завершенню цієї видачі, якою планують охопити 17000 людей, перейдуть до вікової категорії до 65 років.

Координатор Першого Сумського гуманітарного штабу подякував представникам Всесвітньої продовольчої програми ООН за підтримку сумчан. Він запевнив, що вся допомога потрапляє чітко за призначенням.

***

Приєднуйтеся: