Надрукувати
Перегляди: 719

На XXVIII сесії міської ради очільник громади Олександр ЛИСЕНКО відзначив працівників рятувальної служби та лісового господарства з нагоди професійних свят.

Подяками міського голови за багаторічну сумлінну працю в галузі лісового господарства, вагомий особистий внесок у матеріальне забезпечення військових формувань, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника лісу нагороджені Микола СОРОКОЛІТ – директор державного підприємства «Сумське лісове господарство» та Сергій СІТАЛО – головний інженер цього ж підприємства.

Подякою міського голови за наполегливу працю у сфері цивільного захисту, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та з нагоди Дня рятівника нагороджений Іван МОСКАЛЕНКО – начальник 1-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області.

Почесними грамотами міського голови з нагоди Дня рятівника нагороджені пожежний-рятувальник 3-ої державної пожежно-рятувальної частини Антон САВЧЕНКО та командир відділення 2-ої державної пожежно-рятувальної частини Володимир ТЮТЮННИК 1-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області.

Очільник громади Олександр Лисенко подякував рятувальникам і лісівникам за те, що в нелегкі для всієї країни часи роблять усе можливе, аби виконувати свої професійні обов‘язки та допомагати населенню: «Ми завжди були єдині у своєму прагненні до кращого майбутнього. Наразі ж ми боремося за щасливе сьогодення – на цьому фронті всі максимально об‘єднані. Враховуючи те, що і рятувальники, і лісівники зовсім нещодавно відзначали свої професійні свята – важливо подякувати їм за роботу. Тому від імені всієї громади щиро вдячні вам за те, що своєю працею наближаєте нашу спільну Перемогу!».