006.jpg

КУ «Центр учасників бойових дій» надає соціальні послуги захисникам і захисницям України, а також низці інших категорій. 

Отримувачами послуг Центру УБД є добровольці Сил територіальної оборони, члени їхніх сімей, волонтери та члени їхніх сімей, а також члени сімей загиблих/померлих/зниклих безвісти захисників України з-поміж осіб, місце проживання яких зареєстровано у межах Сумської міської територіальної громади та які перебувають на обліку в Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги, в межах громади. Також звернутися до установи можуть особи без реєстрації місця проживання в громаді, але які працюють на підприємствах, в установах чи організаціях різної форми власності та сплачують податок з доходів фізичних осіб до бюджету громади.

Щодня з 8:00 до 17:00 в Центрі надають кваліфіковану допомогу юрисконсульт, психолог, соціальний працівник, а також фахівці з фізичної реабілітації (за рекомендацією лікаря).

За отриманням консультації щодо роботи Центру можна звертатися за телефоном: (050)1079453 або безпосередньо до установи: вул. Г. Кондратьєва, 165/71.