003.jpg

Відділ культури та Центр культури і дозвілля оголосили переможців онлайн-фестивалю гарбуза «Король Хелловіну».

До фестивалю долучилися учасники з різних куточків Сумської області віком від 3,5 до 69 років.

Учасники конкурсу виготовляли творчі роботи з гарбузом, фотографували та надсилали світлини на пошту організаторам, які своєю чергою публікували їх на сторінці Центру культури і дозвілля у Facebook.

Переможців визначали за двома видами голосування: глядацьким та організаційного комітету відділу культури та Центру культури і дозвілля.

На сторінці у Facebook Центру культури і дозвілля користувачі могли ставити вподобайки на найкращі, на їхню думку, роботи. За кількістю вподобань організатори обирали переможців.

За результатами глядацького голосування на сторінці у Facebook, I місце отримали вихованці гуртка туристсько-краєзнавчого напрямку «Етнографічне краєзнавство» («Гарбузові молодята»), II місце – Софія ПОРОЖНЕТА («Гарбузова осінь»), III місце – Максим СУПРУН («Осінь»).

Ще одних переможців обирав склад організаційного комітету відділу культури та Центру культури і дозвілля, до якого увійшли заступник міського голови Станіслав ПОЛЯКОВ, начальник відділу культури Наталія ЦИБУЛЬСЬКА, в. о. директора центру культури і дозвілля Юлія ТАРАНЕНКО, головні спеціалісти відділу культури Надія МОЗГОВА та Олена ВДОВЕНКО.

За результатами голосування організаційного комітету, I місце отримала Олександра СТЕШЕНКО («Чекаю друзів»), II місце – Анна КРИНИЦЬКА («Гарбузова родина»), II місце – Валерія РОСЬ («Привиди оживають вночі»), III місце – Анна ПРАВДЮК («Мишенятко має хатку»), III місце – Злата ЯНУШКОВСЬКА («В гостях»), III місце – Максим ШИТИЙ («Смерть ворогам»).

Також організаційний комітет відмітив: наймолодшого учасника – Денис МАЖАРА («Ми маленькі гарбузики»), найдосвідченішого учасника – Тетяна КАЗБАН («Україна квітує») та оригінальну роботу – Валерія КІРІЧЕНКО («Гарбузова Кітті»).

Переможців, учасників та їхніх керівників відзначили дипломами та подяками.