007.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради розповів про те, як функціонувала міська транспортна система минулого тижня.

Посадовець повідомив, що в неділю, 6 листопада, о 20:00 чотири автобуси КП «Електроавтотранс» були направлені до станції «Ворожба» для організації подальшого довезення пасажирів потяга «Київ – Суми» до обласного центру.

Сьогодні, 7 листопада, о 5:45 три комунальні автобуси довозили людей, які придбали квитки на потяг «Суми – Київ», з Сум до станції «Ворожба». Очільник громади Олександр ЛИСЕНКО подякував комунальному підприємству за оперативне реагування та допомогу.

Загалом, як зазначив Сергій Яковенко, минулого тижня міський пасажирський транспорт продовжував працювати в обмеженому режимі. Також з приватними перевізниками постійно велася робота щодо виконання перевезень у вечірній час та відновлення роботи приладів GPS.

У середу, 2 листопада, відбулася контрольна перевірка роботи міського пасажирського транспорту у вечірній час на вул. Харківська. Основну увагу приділяли своєчасному виконанню графіків руху на 15 автобусних маршрутах. Раніше зазначеного часу закінчили роботу маршрути № 52, № 56, № 61 (ТОВ «Сумипастранс»), № 7 (ПП «Компол»), № 21 (ФОП Олійник А. Г.). За результатами перевірки склали акти, які направили перевізникам для усунення недоліків.

Для підтримки стабільної роботи енергосистеми, електротранспорт міста працює в скороченому режимі: з 5:30 до 9:00 у відповідності до розкладу руху, протягом дня (за умови відсутності відключення електроенергії) працюватимуть тільки тролейбуси з автономним ходом до 20:00.

Опрацювавши звернення пасажирів, служба руху КП «Електроавтотранс» відкорегувала графіки тролейбусних маршрутів № 8, № 12, № 13, № 15А. Комунальні автобуси здійснюють перевезення у відповідності до графіків.

Ремонтні роботи, що пов’язані із заміною кабелю на одній із підстанцій, велися згідно з планом.